Emhætte

FAQ's

Før du udskifter pærerne i din emhætte, skal du sørge for, at produktet er taget ud af stikkontakten. Hvis pæren er varm, skal du vente, indtil den er kølet af.

For at tage pæren ud, skal du trykke dens sæde og dreje pæren med uret og derefter fjerne den ved at dreje den mod uret. Indsæt den nye pære ved at dreje den med uret.

Pærens placering varierer afhængigt af modellen. Brugermanualen til emhætten vil hjælpe dig med at finde og udskifte pærerne. Hvis du har problemer med at finde din manual, kan du downloade den her ved hjælp af produktets modelnummer. Udskift den gamle pære med den samme type, som er angivet i manualen.